• FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR
  • LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE
  • 30 DAGE RETURRET
Jule cakepops med smag af brunkage
Opskrifter

Jule cakepops med smag af brunkage

Har du lyst til at opgradere dit dessertbord denne jul med nogle nye tilføjelser? Overrask børnene (og de andre gæster, selvfølgelig) med vidunderligt velsmagende Cake Pops med smag af brunkager. 

Til en portion jule Cake Pops skal du bruge:

  • 500 gram blød brunkage
  • 150 gram naturel friskost
  • 300 gram mørk chokolade, hvid chokolade
  • Deco Melts i forskellige farver 
  • Cake Poppinde eller sugerør
  • Krymmel i julefarver og spiseligt glitter

Sådan laver du dine Cake Pops:

  1. Mix den bløde brungkage i en blender.

  2. Rør den blendede brunkage sammen med friskosten.

  3. Form dine Cake Pops til den ønskede form. Hvad med julekugler? Hjerter? Eller hvorfor ikke små nissehuer? Her er det kun fantasien der sætter grænser. Tænk dog over ikke at lave dine Cake Pops for store og tunge. Så sidder de ikke ordentligt fast på pinden.

  4. Læg Cake Popsen på en tallerken eller en bakke og stil dem i køleskabet i cirka 30 minuter.

  5. Smelt chokoladen + Deco Melts (ta en af gangen). 

  6. Stick pinden eller sugerøret i hver Cake Pop og dyp dem derefter i den smeltede schokolade. Dekorer dine cake pops med deco melts, krymmel og spiseligt glimmer.

  7. Fyld en krukke eller en skål med sukker og stik pindende ned i sukkeret, lad derefter dine Cake Pops størkne i køleskabet. 

  8. Spis og nyd!

Juliga Cake Pops

Du kan måske også lide dette