Opskrifter
4 børnevenlige Halloween drinks
Ingen Halloween-fest uden skræmmende drinks! Her er 4 skræmmende gode drinks, der er perfekte til Halloween. Tør du smage?
Heksebryg
Hvad med en boblende drink fuld af sure vingummiorme? Denne sure grønne heksebryg bliver med garanti et populært indslag til Halloween-festen.
Du skal bruge:
- Grøn frugtfarve
- Sprite
- Sure vingummiorme
- Isterninger
Sådan gør du:
1. Hæld isterninger i glasset
2. Læg sure vingummiorme i
3. Fyld glasset med Sprite
4. Tilføj grøn frugtfarve
5. Rør rundt
6. Klar til servering!
Radioaktivt punch
Vil du tage børnenes Halloween-drinks til næste niveau? Prøv vores radioaktive punch!
Du skal bruge:
- Tropisk juice (alternativt appelsinjuice, mangojuice + ananasjuice)
- Danskvand
- Grøn frosting og valgfrit drys (til at dekorere glasset)
- Isterninger
Sådan gør du:
1. Dyp toppen af glassene i smeltet grøn frosting
2. Vend glasset om igen, så frostingen kan dryppe ned af glassets kant
3. Pynt med drys og lade det størkne i køleskabet
4. Læg isterninger i glasset
5. Tilføj juice
6. Top med danskvand
7. Tilføj et sugerør
8. Klar til servering!
Tip! Glem ikke at dekorere glassene!
Zombieblod
Hvad med et glas zombieblod? Vi lover, at denne drink bliver et hit hos børnene! Og det bedste af det hele? Den er supernem at blande!
Du skal bruge:
- Rød frugtfarve
- Sprite
- Jordbær/Hindbær eller en anden rød saft
- Jordbær (frosne)
Sådan gør du:
1. Bland saften med Sprite (bland efter anvisningerne på pakken så du får de rigtige blandingsforhold)
2. Læg jordbær i glasset
3. Hæld saften i
4. Top med rød naturfarve for en mere intens rød farve.
5. Rør rundt
6. Klar til servering!
Varm vampyrchokolade
Er vampyrer temaet for Halloween-festen i år? Hvorfor ikke overraske børnene med varm vampyrchokolade! Den tager lidt længere tid at lave end de andre drinks, men vi lover, at den bliver et hit hos både børn og voksne.
Du skal bruge:
Varm chokolade:
- 7,5 dl mælk
- 2,5 dl piskefløde
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- 250 g hvid chokolade (hakket i små stykker)
- 1,25 dl mini chokolade knappar
- Rød frugtfave
Flødeskum:
- 1 spsk vaniljeekstrakt
- 1 spsk flormelis
- 2,5 dl piskefløde
Sukkerblod:
- 1,25 dl majssirup eller lys sirup
- 1,25 dl vand
- 2,5 dl flormelis
- Rød frugtfarve
Sådan gør du:
Flødeskum
1. Pisk 2,5 dl piskefløde sammen med vanilje og sukker på medium hastighed, indtil cremen er stiv
2. Sæt til side og gå videre til den varme chokolade
Varm chokolade
1. Hæld mælk, fløde, vanilje, hakket hvid chokolade og mini chokoladeknapper i en gryde
2. Opvarm blandingen ved middel-lav varme, mens du rører rundt med jævne mellemrum
3. Varm op til chokoladen er smeltet og den varme chokolade begynder at simre.
4. Lad det ikke koge eller brænde på.
5. Tilføj et par dråber rød frugtfarve.
6. Hæld den varme chokolade i de krus eller glas, du har forberedt.
7. Top med piskefløde.
Sukkerblod
1. Bland vand og sirup i en gryde. Hæld sukker i og rør rundt.
2. Varm op ved middelhøj varme UDEN OMRØRING, indtil blandingen når 149 grader på et bagetermometer.
3. Når du har nået 149 grader, kan du tilsætte frugtfarven og røre rundt.
4. Lad blandingen køle lidt af, og dyp derefter kanten af det glas, du har tænkt dig at bruge, i sukkerblandingen.
5. Dyp til kanten er dækket og vend derefter glassene om, så ”blodet” kan dryppe, mens det størkner.